Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi, Batman Organize Sanayi Bölgesi’ni (OSB) ziyaret ederek iş insanlarıyla bir araya geldi. Ziyarete OSB Başkan Vekili Vecdin Nasıroğlu da katıldı.
Gerçekleştirilen toplantıda farklı sektörlerden yatırımcıların taleplerini dinleyen Milletvekili Nasıroğlu, OSB’nin altyapı sorunlarına yönelik çözüm süreci hakkında bilgi verdi. Nasıroğlu, yakın zamanda faaliyete geçecek olan yeni trafo merkeziyle birlikte sanayi bölgesinde yaşanan elektrik problemlerinin kalıcı şekilde çözüleceğini ifade etti.
İş dünyasına yönelik açıklamalarda bulunan Nasıroğlu, yatırımcılara sadece tekstil değil, gıda ve teknoloji gibi alanlara da yönelmeleri çağrısında bulundu. Nasıroğlu, “Batman’ın gerçek yatırımcıları sizlersiniz. Türkiye genelinde öne çıkan firmalar arasında yer almanız bizleri gururlandırıyor. Yeni yatırımlara ve kurumsal firmaların artmasına ihtiyacımız var. Bu süreçte hem kredi temini hem de teknik konularda her türlü desteğe hazırız” dedi.
Konuşmasında sanayicilerin Batman ekonomisindeki önemine vurgu yapan Nasıroğlu, “Bu şehirde en güçlü aşiret yatırımcıdır. Üreten, istihdam sağlayan, gelişime katkı sunan sizlersiniz. Batman’ın geleceğini bu irade şekillendirecektir” ifadelerini kullandı.
Yeni OSB alanlarıyla ilgili bilgi de veren Nasıroğlu, “Rant amacıyla değil, Batman’a değer katacak gerçek yatırımcıları bekliyoruz. Kim ne kadar alana ihtiyaç duyuyorsa, o kadar alan alacak. Bu sürecin adil ve şeffaf ilerlemesi bizim için önemli. Şehrimizde kutuplaşma değil, birlik ve nezaket dili hâkim olmalı” dedi.
Batman’ın potansiyelinin çok daha yüksek olduğunu belirten Nasıroğlu, “Bu başarıyı birlikte çalışarak elde edeceğiz. Nasıl ki Batman Petrolspor’da kenetlendik, aynı başarıyı sanayi alanında da gösterebiliriz” sözleriyle birlik ve iş birliği mesajı verdi.
