enflasyon emeklilik ötv döviz otomobil sağlık gündem güncel asayiş spor ropötaj eğitim ekonomi dünya yaşam siyaset sağlık

Batman’da İlk Kez Triatlon Performans Testi Yapıldı

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğiyle kentte ilk kez ‘Triatlon Performans Testi’ gerçekleştirildi. Atletizm pistinde düzenlenen etkinlik yoğun ilgi gördü.

Batman’da İlk Kez Triatlon Performans Testi Yapıldı
Yayınlama: 12.03.2025
A+
A-

İl Temsilcisi İdris Şermet, Batman’ın Türkiye genelinde ilk 5’te yer aldığını belirterek, yarışmalar sonucunda kenti en iyi şekilde temsil edecek sporcuların belirlendiğini söyledi.
Triatlonun yüzme, bisiklet ve koşu disiplinlerini kapsayan çoklu bir spor olduğunu vurgulayan Şermet, “İlk kez gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikle geleceğin başarılı triatletlerini yetiştirmeyi hedefliyoruz. Beklediğimizin üzerinde katılım oldu ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi. Testin Türkiye genelinde 4 aşamadan oluştuğunu da ekledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.