İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2021 yılında asayiş uygulaması sırasında şehit olan Çarşı ve Mahalle Bekçisi Abdulrezzak Kanat’ın ailesini Batman’da ziyaret etti.
Esnaf ve sanatkârların talep ve sorunlarını çözmek, istek ve önerilerini iletmek amacıyla Ticaret İl Müdürlüğü koordinesinde "Alo Esnaf Hattı" hizmete girdi.
Batman’da DEM Parti İl Örgütü, 15 Şubat’a yönelik bir basın açıklaması düzenledi. Yılmaz Güney önünde gerçekleştirilen açıklamaya HDP, DBP, TJA ve Barış Anneleri İnisiyatifi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Batman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Regaip Kandili dolayısıyla anlamlı bir program gerçekleştirdi. Etkinlik, İl Müftülüğü vaize hocaları ve kadın kursiyerlerin katkılarıyla organize edildi.