45 Mahallede Üstyapı Çalışması

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kent genelinde yol, asfalt ve parke çalışmalarını sürdürüyor.

GİRİŞ 24.08.2026 17:15
GÜNCELLEME 25.09.2026 07:15
42 gösterim
1 dk okuma
Fotoğraf: 45 Mahallede Üstyapı Çalışması
f𝕏
🔊Haberi Dinle0:00 / 0:31
Hazırlanan çalışma programı kapsamında ekipler, 45 mahallede eş zamanlı olarak faaliyet yürütüyor. Çalışmalar kapsamında yeni imar yolları ve çevre yolu bağlantıları açılırken, üstyapı öncesi zemin ve altyapı hazırlıkları da yapılıyor. Bozulan yollarda bazalt ve parke yama çalışmaları gerçekleştirilirken, kaldırım, kavşak ve orta refüjlerde de onarım çalışmaları sürdürülüyor. Ulaşım konforunu artırmak amacıyla asfalt serimi de devam ederken, mevcut yollardaki bozulmalar teknolojik asfalt yama robotlarıyla gideriliyor. Zemin hazırlıkları tamamlanan bölgelerde ise sıcak asfalt serimi için çalışmalar sürüyor. 45 Mahallede Üstyapı Çalışması 45 Mahallede Üstyapı Çalışması 45 Mahallede Üstyapı Çalışması

Bu habere tepkiniz:

En fazla 3 ifade bırakabilirsiniz
Paylaş:f𝕏
Bu Haberleri de Okuyun

Farklı kategorilerden son eklenen güncel haberler

Güncel kategorisinden diğer başlıklar

Bulunduğunuz haberin kategorisinden güncel başlıklar

MİNİK SATRANÇÇI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA YARIŞTI
Güncel

MİNİK SATRANÇÇI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA YARIŞTI

13.10.2026 · 19:45

Batman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde koruma ve bakım altında bulunan minik sporcu, Kocaeli’de düzenlenen 10. Bizim Çocuklar Türkiye Satranç Şampiyonası’nda Batman’ı temsil etti. İl elemelerindeki performansıyla Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan sporcu, şampiyonada farklı illerden gelen rakipleriyle mücadele etti.

KADINLAR İMECE USULÜ KIŞLIK HAZIRLADI
Güncel

KADINLAR İMECE USULÜ KIŞLIK HAZIRLADI

13.10.2026 · 19:29

Batman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı 19 Mayıs Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) kursiyerleri, kış hazırlıkları için bir araya geldi. Kadınlar, imece usulü turşu ve reçel yaparak hem geleneksel lezzetleri yaşattı hem de ev ekonomilerine katkı sağladı.

KOZLUK’TA 2 BİN 700 METRELİK İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ
Güncel

KOZLUK’TA 2 BİN 700 METRELİK İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ

13.10.2026 · 19:26

Batman İl Özel İdaresi, Kozluk ilçesine bağlı Konaklı köyünde 2 bin 700 metre uzunluğundaki içme suyu şebekesini yenileyerek hizmete aldı. Çalışmayla köy sakinlerine daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu sağlanması hedefleniyor.

SASON’DA GENÇ ÇİFTLERE BEBEK BAKIM DESTEĞİ
Güncel

SASON’DA GENÇ ÇİFTLERE BEBEK BAKIM DESTEĞİ

13.10.2026 · 19:22

Batman’ın Sason ilçesinde, Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi kapsamında yuva kuran ve çocuk sahibi olan çiftlere bebek bakım çantaları hediye ediliyor. Hayat Bağı Projesi kapsamında ailelere giyim, hijyen ve temel bebek bakım malzemeleri ulaştırılıyor.

KOZLUK’TA KORUYUCU AİLE FARKINDALIK ÇALIŞMASI
Güncel

KOZLUK’TA KORUYUCU AİLE FARKINDALIK ÇALIŞMASI

13.10.2026 · 19:17

Batman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Kozluk ilçesinde koruyucu aile hizmetine yönelik bilgilendirme çalışması gerçekleştirdi. Hastane ve SGK personeline koruyucu aile olmanın şartları, başvuru süreçleri ve devlet destekleri hakkında bilgi verildi.

SOĞUK HAVALAR SAKATAT SATIŞLARINI ARTIRDI
Güncel

SOĞUK HAVALAR SAKATAT SATIŞLARINI ARTIRDI

13.10.2026 · 16:08

Batman’da havaların soğumasıyla birlikte kelle, paça, işkembe, bağırsak ve dana pöçü gibi sakatat ürünlerine talep arttı. Kış sezonuyla birlikte satışların hareketlendiğini belirten esnaf, kelle fiyatının 250, dana bağırsağının 120, işkembenin ise 150 liradan satıldığını söyledi.